Wordt Balotelli naar uitgang geduwd bij Brescia na racismerel? "Niet gemaakt voor degradatievoetbal"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 6 reacties

Mario Balotelli mag in januari transfervrij andere oorden opzoeken

Wordt Balotelli naar uitgang geduwd bij Brescia na racismerel? "Niet gemaakt voor degradatievoetbal"

Mario Balotelli lijkt in januari opnieuw van ploeg te veranderen. De Italiaan beleeft andermaal woelige maanden.

Super Mario is uiteraard niet meteen een koorknaap. Maar dit seizoen lijkt hij toch eerder slachtoffer dan dader. De Brescia-spits kreeg af te rekenen met racistische geluiden uit het vak van Hellas Verona, werd door de Italiaanse stad aangeklaagd én zelfs zijn eigen fans namen hem nadien op de korrel.  

"Zijn arrogantie is niet te verantwoorden”, schreven leden van de harde kern in een open brief. “Hij had zijn plaats moeten afstaan als hij er mentaal niet klaar voor was. Wat er nu plaatsvindt in de media is een heksenjacht! Alle fans van Hellas zijn toch niet plots racisten en de Ultra's is geen geheime sectie van de Ku Klux Klan."

Brescia-voorzitter Massimo Cellino liet zich nu uit over de toekomst van Balotelli. “Mario is niet gelukkig omdat hij zijn spel niet kan spelen", vertelde Cellino op de Italiaanse tv. “Degradatievoetbal is niets voor hem. Misschien dacht hij dat het allemaalvlotter zou verlopen. Hij mag in januari de club gratis verlaten. Hij moet bepalen wat voor hem het beste is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties