Trainer van Oleksandria heeft mooie woorden voor AA Gent: "We wensen hen veel succes"
Nils Wens
| 5 reacties

De trainer van Oleksandria is trots op het parcours van zijn ploeg

Trainer van Oleksandria heeft mooie woorden voor AA Gent: "We wensen hen veel succes"
Foto: © photonews

Oleksandria heeft gisteren een goede wedstrijd gespeeld op het veld van AA Gent, maar het was niet voldoende om de Belgische club te verontrusten. De trainer van de club uit Oekraïne is trots op zijn ploeg.

"We hebben goed voetbal laten zien voor onze supporters en mogen alles samen trots zijn op het parcours dat we in Europa hebben laten zien", aldus Volodymyr Sharan, de trainer van Oleksandria. 

De club uit Oekraïne was slecht begonnen, maar ze probeerden het nog recht te trekken in de tweede helft. "We gingen nog voor een punt in de tweede helft, maar dat zat er niet meer in. We zijn er vol voor gegaan en hebben goed gespeeld, al was de eerste 45 minuten niet goed van ons. Door een aantal blessures hadden we te weinig daadkracht op het einde van de wedstrijd."

De trainer wenst AA Gent veel succes in de volgende ronde. "We wilden beginnen met academisch voetbal, maar dat was niet de goede strategie tegen een team met de kwaliteiten van Gent. Zo werden we snel op snelheid gepakt en stonden we na een kwartier al 2-0 achter. Alle credits aan Gent voor de manier waarop ze speelden en we wensen hen veel succes in de volgende ronde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties