Cercle begint aan Operatie Overleven: "We moeten er vooral in blijven geloven"

Dante Bellon
| 0 reacties
Cercle begint aan Operatie Overleven: "We moeten er vooral in blijven geloven"
Foto: © photonews

Na zes wedstrijden stond Kouadio-Yves Dabila zaterdag opnieuw in de basis bij Cercle Brugge op het veld van Charleroi. Maar de youngster kon niet verhinderen dat zijn team kansloos onderuit ging. 

Door de nederlaag blijft Cercle op drie punten staan van Waasland-Beveren, dat ook verloor op het veld van Racing Genk. Cercle heeft alles behalve de tijd om op zijn lauweren te rusten. "Voor de winterstop zijn er nog twee wedstrijden, daar moeten we ons vol op focussen", legt de Ivoriaanse belofteinternational uit.

De toekomst? Daar denk ik niet aan.

De Vereniging zit momenteel is een gecompliceerde situatie. Wel eentje die niet uitzichtloos is. "We moeten er vooral in blijven geloven; niets is gespeeld", vervolgt hij. "We moeten blijven werken en alles blijven geven. Allemaal samen om ons doel te bereiken."

De Ivoriaan, die uitgeleend wordt door Lille, wil allesbehalve aan de toekomst denken. "Hoe ik mijn toekomst zie? Daar denk ik niet aan. Ik focus me enkel en alleen op Cercle Brugge en op ons doel. Dat is het enige wat nu telt in mijn ogen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties