Bekerfinale avant la lettre tussen Standard en Antwerp: "Terugkeren naar Sclessin is altijd fijn"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 0 reacties

Sinan Bolat staat met Antwerp tegenover zijn ex-club in de kwartfinale van de Croky Cup

Bekerfinale avant la lettre tussen Standard en Antwerp: "Terugkeren naar Sclessin is altijd fijn"

Na een moeilijke periode is Antwerp weer helemaal boven water gekomen. De laatste nederlaag dateert inmiddels alweer van 2 november. Woensdag staat er opnieuw een klepper voor de deur: een verplaatsing naar Standard in de kwartfinale van de Beker van België.

Standard - Antwerp is een finale avant la lettre en door de vele spelers van Antwerp met een verleden bij de Rouches wordt er nog wat extra peper aan de match toegevoegd. Doelman Sinan Bolat is daar een voorbeeld van.

"Terugkeren naar Standard is altijd fijn, al zal het absoluut geen eenvoudige match worden", blikte Bolat vooruit naar het duel tussen de tweede en de vierde in de Belgische competitie. "We zullen meer ruimte krijgen (dan tegen Eupen, nvdr.) en de match zal meer open zijn."

Wat in het begin van het seizoen maar niet wou lukken deed Bolat nu drie keer in zijn laatste vier optreden: de nul houden. "Voor een keeper is het altijd mooi om de nul te houden en het geeft je alleen maar meer vertrouwen. Ook de spelers putten daar vertrouwen uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties