Collectief Wit-Zwart-Geel kreeg slecht nieuws van Louis De Vries: "Gesprekken met buitenlandse overnemers op niets uitgedraaid"

Het Collectief Wit-Zwart-Geel kreeg slecht nieuws van Louis De Vries over een eventuele overname

Collectief Wit-Zwart-Geel kreeg slecht nieuws van Louis De Vries: "Gesprekken met buitenlandse overnemers op niets uitgedraaid"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren heeft, dankzij het coronavirus, een maand extra de tijd gekregen om zich te redden. Toch ziet het er voorlopig niet goed uit voor de Waaslanders, want Louis De Vries zou aan het Collectief Wit-Zwart-Geel gezegd hebben dat de gesprekken met buitenlandse overnemers zijn stopgezet.

Het Collectief Wit-Zwart-Geel bestaat uit een groep Lokeren-supporters die mee willen bouwen aan een nieuw verhaal voor de club. Ze zouden deze ochtend opvallend nieuws ontvangen hebben van Louis De Vries, de voorzitter van Sporting Lokeren

Hij zou namelijk gezegd hebben dat de gesprekken met buitenlandse overnemers op niets zijn uitgedraaid. Voor het Collectief zelf zal er niets veranderen, want er zijn gesprekken met verschillende partijen aan de gang. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

 Promotion Play-offs - Finale (T)
Waasland-Beveren Waasland-Beveren 2-5 Seraing Seraing

Nieuwste reacties