Real Madrid ontvangt openlijke sollicitatie van voormalige Gouden Bal-winnaar

Jens Nimmegeers
| 1 reacties
Real Madrid ontvangt openlijke sollicitatie van voormalige Gouden Bal-winnaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De strategie van Real Madrid om een legende aan het roer te zetten heeft al zijn vruchten afgeworpen. Met Zinedine Zidane behaalde de Spaanse topclub al drie Champions Leagues binnen.

Moest Real Madrid-voorzitter Florentino Perez in de toekomst nog openstaan om enkele voormalige legendes de leiding te geven, dan liet Fabio Cannavaro al weten zich kandidaat te stellen.

De voormalige Gouden Bal-winnaar is momenteel trainer van Guangzhou Evergrande, maar ziet zichzelf ooit wel de leiding nemen bij de Koninklijke. 

"Ik zie mezelf ooit op het hoogste niveau werken. Dat is dan bij Real Madrid, de Italiaanse nationale ploeg of een andere grote club. Ik werk elke dag hard om ooit bij Real Madrid aan het roer te staan", aldus de oud-verdediger.

Cannavaro liet ook meteen zijn licht schijnen over zijn voetbalfilosofie. "Ik ben een veeleisende coach. Ik vraag aan mijn spelers om zowel met als zonder bal met veel intensiteit te spelen."

"Tijd is van groot belang in voetbal. Als ik zonder bal veel intensiteit toon, dan ontneem ik de tegenstander de tijd om na te denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties