Anderlecht wil na Sardella opnieuw twee tieners die dit seizoen de neus aan het venster staken langer aan zich binden
Clint Vens
| 19 reacties

Anderlecht werkt aan de contractverlengingen van Antoine Collasin en Marco Kana

Anderlecht wil na Sardella opnieuw twee tieners die dit seizoen de neus aan het venster staken langer aan zich binden

Anderlecht zet sedert de intrede van Vincent Kompany alles op de jeugd en onder het triumviraat Van Haute-Van Eetvelt-Verbeke wordt verder gegaan op die ingeslagen weg. Dat bewees de contractverlenging van Killian Sardella, maar er zit nog meer in de pijplijn.

Volgens Het Nieuwsblad zijn Marco Kana (17) en Antoine Colassin (19) de volgende jonkies die paars-wit langer aan zich wil binden. 

Kana werd opgeleid als verdedigende middenvelder, maar liet al fraaie dingen zien op de positie van centrale verdediger. Hij kwam dit seizoen al vijftien keer in actie in de hoofdmacht en viel vooral op zijn door zijn  atletisch vermogen en rust aan de bal. 

Kompany en Vercauteren toverden Colassin uit hun hoge hoed toen na de winterstop Anderlecht plots over geen fitte spitsen meer beschikte. Het risicootje pakte goed uit en de blonde youngster bedankte met drie goals in vier wedstrijden. Daarna viel hij uit voor de rest van het seizoen. 

Doku & Sambi Lokonga

Volgens Sport/Voetbalmagazine wil Anderlecht ook het contract van Jérémy Doku en Albert Sambi-Lokonga nogmaals openbreken nadat ze eerder dit seizoen al hun krabbel zetten onder een verlengde verbintenis tot 2022. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties