Racing Genk creëert job na coronacrisis, club gaat op zoek naar chief cleaning officer
Jens Nimmegeers
| 5 reacties

Racing Genk creeërt job na coronacrisis, club gaat op zoek naar chief cleaning officer

Racing Genk creëert job na coronacrisis, club gaat op zoek naar chief cleaning officer
Foto: © photonews

Dat hygiëne belangrijk is, dat heeft de coronacrisis wel laten blijken. Zo denken ze bij Racing Genk er ook over en dus heeft de club een nieuwe vacature geplaatst.

Voor de geïnteresseerden: Genk gaat op zoek naar een chief cleaning officer. Die zal verantwoordelijk worden gesteld voor de hygiëne tijdens verplaatsingen van de club. Daar zal hij of zij ervoor moeten zorgen dat zowel de kleedkamer als het bezoekersvak proper worden achtergelaten.

Racing Genk kwam samen met rekruteringsbedrijf Itzu op de vacature. Tot 3 juli kan er gesolliciteerd worden voor de vacature.

"Als we op verplaatsing spelen, dan doen we er alles aan om het stadion netjes achter te laten. Dat geldt zowel voor onze supporters als voor onze spelers. Sinds de uitbraak van het coronavirus wint hygiëne alleen maar aan belang. Onze chief cleaning officer zal de bezoekende kleedkamer kuisen en ontsmetten en zodra supporters weer toegelaten zijn zal hij ook verantwoordelijk zijn voor het opruimen van het bezoekersvak", klinkt het bij de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties