"Het vertrek van Mousa Dembélé heeft ervoor gezorgd dat wij de Champions League niet hebben gewonnen"
Jens Nimmegeers
| 12 reacties

Kieran Trippier ziet het vertrek van Rode Duivel Mousa Dembélé als de oorzaak van het verliezen van de Champions League-finale

"Het vertrek van Mousa Dembélé heeft ervoor gezorgd dat wij de Champions League niet hebben gewonnen"

Tottenham kon vorig seizoen de finale bereiken van de Champions League, maar in die finale verloor het vrij kansloos van Liverpool. Kieran Trippier haalt het vertrek van Mousa Dembélé aan als de oorzaak van dat verlies.

Kieran Trippier vertrok nadien naar Atlético Madrid en probeert nu met de Spaanse club de Champions League binnen te halen. Trippier heeft de vorige finale nog altijd niet goed verwerkt en volgens hem is er een specifieke reden waarom Tottenham het niet haalde.

"Het vertrek van Mousa Dembélé heeft ons als team veel pijn gedaan. Een spelers als hem kan je altijd gebruiken. Hij was iemand die je zelfs met drie spelers rond zich nog kon aanspelen. En het zijn die kleine details die het verschil maken in zo'n finale", haalt Trippier aan.

"Ik snapte ook niet waarom hij mocht vertrekken. En al zeker niet in januari. Hij kreeg heel veel respect binnen de kleedkamer en om zo'n belangrijke speler te zien vertrekken, dat klopte niet."

Dembélé vertrok richting China. Zonder de middenvelder geraakte Tottenham wel tot in de finale. Het versloeg onder andere Borussia Dortmund, Ajax en Manchester City.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties