OFFICIEEL: Lommel stelt technische staf voor, met daarin Europees kampioen en oude bekende van Club Brugge
Dennis Rosiers
| 3 reacties

Lommel stelde maandag haar technische staf voor

OFFICIEEL: Lommel stelt technische staf voor, met daarin Europees kampioen en oude bekende van Club Brugge

Lommel stelde vorige week met Liam Manning haar nieuwe T1 voor. De amper 34-jarige Brit zal worden geflankeerd door een ervaren team van assistenten. Lommel maakte maandag deze assistenten bekend, met daarin enkele bekende namen.

T2 wordt zoals verwacht de Nederlander Peter van der Veen, die als bondscoach furore maakte bij de jeugd van Oranje. Hij werd er afgelopen jaar Europees kampioen bij de U17.

Verrassender is de komst van Vladan Kujovic als keeperstrainer. De ex-speler van onder meer Eendracht Aalst, Club Brugge en Lierse was vorig seizoen bij MVV aan de slag, maar gaf aan hogerop te willen. Die stap hogerop wil hij nu dus gaan maken in Noord-Limburg.

Davy Heymans, een echte clubman, blijft aan boord als T3. Ook physical coach Stefan Winters blijft deel uitmaken van de Lommelse staf.

Nog twee nieuwkomers zijn Gertjan Jespers (Head of Sports Science & Medicine) en David Gibas, die als sportpsycholoog aan de slag gaat aan de Gestelsedijk. Eerder deed hij dit ook al bij Union en Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties