'Verrassende club duikt op als nieuwe bestemming voor Mario Balotelli'
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties

Het Griekse Aris Thessaloniki is geïnteresseerd in Mario Balotelli

'Verrassende club duikt op als nieuwe bestemming voor Mario Balotelli'

De gloriedagen van aanvaller Mario Balotelli lijken een ver vervlogen tijd. De spits die furore maakte op het EK in 2012 kende geen topseizoen en kijkt uit naar een nieuwe club. En het ziet ernaar uit dat het geen topclub zal worden voor 'SuperMario'.

Mario Balotelli beleefde een rotseizoen bij Brescia. Het draaide niet bij de laagvlieger en na de coronabreak werd er niet meer op hem gerekend door de club. De kans dat hij zijn contract tot 2022 nog zal uitzitten is quasi nihil.

Richting Griekenland?

De ex-spits van onder meer Inter, Man City, AC Milan, Marseille, Nice en Liverpool wordt dan ook geregeld gelinkt aan een nieuwe club. Zo waren er geruchten omtrent een overstap naar LA Galaxy, Boca Juniors en zelfs de Serie C.

Maar volgens de laatste geruchten ligt Balotelli's toekomst in Griekenland. Volgens Sportime wil de voorzitter van Aris Saloniki SuperMario naar de club halen om mee te spelen voor de prijzen. Is dat de volgende bestemming van het enfant terrible van het Italiaanse voetbal? De toekomst zal het uitwijzen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties