Willian staat voor laatste wedstrijd met Chelsea, Arsenal lonkt

Jens Nimmegeers
| 16 reacties
Willian staat voor laatste wedstrijd met Chelsea, Arsenal lonkt

Voor Willian zou de terugwedstrijd van Chelsea tegen Bayern München wel eens zijn laatste wedstrijd voor de club kunnen zijn. De Braziliaan beschikt over een aflopend contract.

Willian kwam eerder al tot een akkoord om zijn contract met twee maanden te verlengen, zodat hij het huidige seizoen nog kon uitdoen bij de Londense club. Maar The Times weet dat Willian zijn huidige verbintenis niet meer zal verlengen.

De Braziliaanse aanvaller staat zo voor zijn laatste wedstrijd bij Chelsea. Al lijkt Willian niet te hoeven verhuizen. Arsenal zou namelijk de Braziliaan graag willen overnemen van Chelsea. Daar ligt een contract van drie jaar klaar voor Willian. Al blijven ook Tottenham en Barcelona geïnteresseerd.

Bij Arsenal moet hij Mikel Arteta wat meer opties geven op de flanken, die zijn momenteel maar dunnetjes bezet. De Londense club is ook druk in de weer om steraanvaller Pierre-Emerick Aubameyang een nieuw contract te geven. 

Willian speelde zeven seizoenen bij Chelsea en kwam er tot 339 wedstrijden. Daarin scoorde de Braziliaans international 37 doelpunten en gaf hij 39 assists.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties