Stoelendans op til? Heel wat verdedigers uit Premier League staan voor transfers

Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 10 reacties
Stoelendans op til? Heel wat verdedigers uit Premier League staan voor transfers
Foto: © photonews

Er staat een heuse stoelendans te gebeuren in de Premier League wat betreft verdedigers. Heel wat verdedigers staan op het punt een transfer te realiseren.

Zo staat Nathan Aké op het punt voorgesteld te worden bij Manchester City. De Nederlandse verdediger degradeert niet mee met Bournemouth. Enkele medische testen weerhouden hem nog van een overgang. Manchester City zou meer dan 40 miljoen euro betalen voor de verdediger.

Tottenham verloor al Jan Vertonghen en ook Serge Aurier zou al zijn akkoord hebben gegeven voor een transfer naar AC Milaan volgens Sky Italia. Dat zou wel eens goed nieuws kunnen betekenen voor Timothy Castagne, die in de belangstelling staat van Tottenham.

De jonge Ghanees Mohamed Salisu gaat voor 12 miljoen euro de overstap maken naar Southampton. Salisu maakte dit seizoen indruk bij Real Valladolid en mag het nu gaan bewijzen in de Premier League. 

Ook Liverpool wil zich nog roeren op de transfermarkt en denkt aan Jamal Lewis. De jonge Engelsman maakte indruk bij het gedegradeerde Norwich en kan voor 10 miljoen richting de kampioen trekken volgens Sky Sports.

Zoals HIER al aangegeven heeft Chelsea ook verregaande interesse in Sergio Reguilon, maar de Spanjaard moet eerst nog overleggen met Real Madrid, de club die hem uitleent aan Sevilla.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties