'Donny van de Beek niet in Ajax-selectie wegens transferperikelen'

'Donny van de Beek niet in Ajax-selectie wegens transferperikelen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Is Donny van de Beek de volgende die het Ajax-nest verlaat? Volgens verschillende Nederlandse media zit de Middenvelder niet in de selectie van Ajax voor het oefenduel tegen Frankfurt zaterdag omwille van transferperikelen.

Naast Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong is Donny van de Beek het derde grote Nederlandse talent dat Ajax in het seizoen 2019/2020 naar de halve finales in de Champions League stuwde. De Ligt trok naar Juventus, de Jong naar Barcelona. Nu lijkt dus de tijd gekomen dat ook van de Beek het Ajax-nest verlaat.

Real Madrid lag lang in de running voor de middenvelder, maar duwde uiteindelijk toch niet door. Het zou Spaanse concurrent Barcelona weleens kunnen zijn dat van de Beek wegkaapt. Het is geen geheim dat Ronald Koeman hem er graag bij zou willen. Als ex-Nederlands bondscoach kent Koeman de speler goed. Bovendien wordt hij dan herenigd met Frenkie de Jong.

Ook Manchester United zou nog in de running zijn voor van de Beek, het is dus nog niet zeker naar welke club hij zal gaan.

Maar dat hij definitief weg is, lijkt wel heel zeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties