'Transfer Luis Suarez naar Juventus ketste af, nadat spits valspeelde tijdens taalexamen voor Italiaans paspoort'

Jens Nimmegeers
| 17 reacties
'Transfer Luis Suarez naar Juventus ketste af, nadat spits valspeelde tijdens taalexamen voor Italiaans paspoort'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Suarez gaat niet naar Juventus. De Italiaanse topclub deed er alles aan om de Uruguayaan over te nemen van Barcelona, maar kiest nu toch voor Alvaro Morata.

Dat Suarez niet naar Italië trekt, zou alles te maken hebben met het taalexamen dat de Uruguayaan moest afleggen. Aangezien Suarez niet over een Europees paspoort beschikt, moest hij nog een Italiaans paspoort aanvragen.

In Italië is het dan noodzakelijk een taalexamen af te leggen, maar de universiteit van Perugia zou ongeregeldheden hebben gevonden op het examen van de Uruguayaan. Suarez wordt ervan beschuldigd te hebben valsgespeeld tijdens het examen. Hij zou op voorhand de antwoorden al hebben gekregen. 

De Italiaanse politie gaat nu ook onderzoeken of Suarez daadwerkelijk de antwoorden op voorhand al wist. Volgens Italiaanse bronnen kreeg Suarez de antwoorden de dag op voorhand al opgestuurd.. door Juventus.

De transfer van Suarez sleepte daardoor aan en dus kiest Suarez voor Atlético Madrid. Al lijkt ook dat weer een hele transfersaga te worden. Barcelona zou namelijk weigeren om Luis Suarez te laten vertrekken naar de rivaal. Nochtans is Suarez niet meer gewenst bij Barcelona.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties