FC Barcelona laat voor het eerst dit seizoen punten liggen en raakt niet verder dan een gelijkspel tegen Sevilla

Nils Wens

FC Barcelona is vanavond niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Sevilla. De bezoekers kwamen na 8 minuten op voorsprong via de Nederlander Luuk De Jong, maar de Catalanen kwamen twee minuten later al langszij via Coutinho. 1-1 was meteen ook de eindstand.

Ronald Koeman en FC Barcelona waren goed aan het seizoen begonnen met 6 op 6, maar vandaag hebben ze voor de eerste keer punten laten liggen. Ze namen het thuis op tegen Sevilla en de bezoekers begonnen uitstekend aan de wedstrijd met een vroeg doelpunt van Luuk De Jong.

Lang stond de voorsprong niet op het bord, want twee minuten na de 0-1 zette Coutinho de gelijkmaker op het bord. De wedstrijd ging daarna gelijk op en dus was 1-1 een terechte uitslag. Beide ploegen hebben zo 7 op 9.