Offensieve problemen bij KV Kortrijk? Yves Vanderhaeghe maakt zich geen zorgen: "In de oefenwedstrijden kunnen we automatismen inbouwen"

Nils Wens vanuit Sint-Truiden
| 0 reacties
Offensieve problemen bij KV Kortrijk? Yves Vanderhaeghe maakt zich geen zorgen: "In de oefenwedstrijden kunnen we automatismen inbouwen"
Foto: © photonews

KV Kortrijk speelde zaterdag met Selemani en Mboyo samen voorin tegen STVV, maar vooral in de eerste helft hadden beide spitsen het moeilijk. In de tweede helft was het al beter, maar was het nog altijd moeilijk voor de Kerels om kansen bij elkaar te voetballen.

Terem Moffi is voor 8 miljoen euro vertrokken naar FC Lorient, maar daardoor is KV Kortrijk uiteraard een goede spits kwijt. Toch is er volgens Yves Vanderhaeghe geen sprake van offensieve problemen. Hij vertelde het na de wedstrijd tegen STVV

"Het was de eerste keer in een 4-4-2 en het vraagt dus misschien wat tijd. Enkele spelers hebben weken niet kunnen trainen. Komende week staan er twee oefenwedstrijden op het programma en dan kunnen we automatismen inbouwen", vertelde Vanderhaeghe. 

Schorsing Selemani

Toch zal Vanderhaeghe in de volgende competitiewedstrijd opnieuw moeten schuiven, want Faïz Selemani zal er niet bij zijn door zijn rode kaart zaterdag. "Met onder meer Stojanovic, Gueye en Ocansey hebben we spelers die de rol van Selemani kunnen invullen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties