OFFICIEEL: Jarige Mirallas vindt onderdak in Turkije na passage bij Antwerp, club gaat flink de mist in bij aankondiging

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
OFFICIEEL: Jarige Mirallas vindt onderdak in Turkije na passage bij Antwerp, club gaat flink de mist in bij aankondiging
Foto: © SC

Na enkele maanden zonder werkgever heeft Kevin Mirallas een nieuwe club gevonden. Hij tekent voor één seizoen in de Turkse hoogste voetbalklasse.

Kevin Mirallas was een van de vele spelers die zijn aflopende contract bij Antwerp FC niet verlengd zag worden deze zomer. De Belgische aanvaller zocht de voorbije maanden naar een nieuwe club en heeft die eindelijk gevonden.

Op zijn verjaardag werd hij officieel voorgesteld bij Gaziantep FK, een Turkse eersteklasser die vorig seizoen op een mooie achtste plaats strandde. Mirallas tekende er een contract tot aan het einde van dit seizoen.

De 33-jarige aanvaller heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij nog een groot toernooi wil meemaken bij de Rode Duivels. De bondscoach heeft naast Chadli nu nog een speler die hij in het oog moet houden in Turkije.

Bij de aankondiging wilde Gaziante het Everton-verleden van Mirallas benadrukken, maar de Turkse club ging flink de mist in. Herkent u deze andere ex-speler van Everton? (het antwoord staat onder de foto).

Morgan Schneiderlin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties