Maakt Sergio Ramos opvallende overstap? Hereniging met ex-ploegmaat Beckham in de maak

Seppe Frans
| 0 reacties
Maakt Sergio Ramos opvallende overstap? Hereniging met ex-ploegmaat Beckham in de maak

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond maakte Sergio Ramos zijn honderdste doelpunt in het shirt van Real Madrid, opmerkelijk voor een verdediger. Ex-ploeggenoot David Beckham droomt er van om de Spanjaard te overtuigen het vliegtuig op te stappen om te voetballen bij zijn Inter Miami.

Een opvallend gerucht, maar deze zomer loopt het contract van Sergio Ramos af bij de Koninklijke, en er is nog steeds geen overeenkomst tussen beide partijen gevonden. Real legt nog wel een verlenging van twee jaar op tafel en lapt daarmee een eigen regel aan de laars.

Normaal verlengt het een contract van een speler boven de dertig jaar niet meer dan een jaar. Maar Sergio Ramos heeft de afgelopen jaren, met zijn vijf landstitels en vier Champions League bekers, een heldenstatus opgebouwd bij Los Blancos. In principe kan de speler deze zomer dus gratis vertrekken, en uiteraard is er voldoende interesse. 

Avontuur buiten La Liga 

Voorbeeld daarvan is Manchester United-legende David Beckham. De aanvaller  begon in Amerika met een eigen voetbalploeg, maar beleefde daar momenteel nog weinig succes mee. Het trok met wereldkampioen Blaise Matuidi en de Argentijn Gonzalo Higuain twee kleppers van formaat aan. Maar hij droomt van meer... 

De Engelsman speelde tussen 2005-2007 samen met Ramos bij Real Madrid en is overtuigd van zijn kwaliteiten. Momenteel slaagde hij er nog niet in om Ramos te overtuigen, maar de Spanjaard heeft recent al eens aangegeven te hopen op een allerlaatste avontuur buiten Spanje. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties