De ongelooflijke cijfers van Bruno Fernandes bij Manchester United

Bart Vrancken
| 0 reacties
De ongelooflijke cijfers van Bruno Fernandes bij Manchester United
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een absolute toptransfer voor Manchester United, iets anders kan je niet zeggen over de komst van Bruno Fernandes. De Portugees toonde al meteen zijn klasse en neemt de leidersrol volledig op zich bij Manchester United.

In januari begin dit jaar kwam hij voor 55 miljoen euro over van het Portugese Sporting CP. Een waanzinnig bedrag dat nog kon oplopen tot 80 miljoen euro. Ondertussen wordt de waarde van de nog altijd maar 26-jarige Portugees al boven de 80 miljoen euro geschat. 

Merkwaardig zijn zulke transferbedragen al een tijdje niet meer in het voetbal. Met 105 miljoen euro voor Paul Pogba betaalde Manchester United in seizoen 2016 - 2017 nog bijna het dubbele. 

Geweldige cijfers

Bruno Fernandes stond er meteen bij Manchester United. Hij speelde sterk en ook dit seizoen bevestigt hij zijn kwaliteiten. De aanvallende middenvelder was dit seizoen al goed voor 6 goals en 4 assists in 11 wedstrijden. 

  

Niet enkel goede strafschoppen

Een penalty voor Manchester United staat dankzij Fernandes bijna altijd garant voor een doelpunt. Van zijn 34 genomen strafschoppen kon hij er 31 verzilveren, een percentage van maar liefst 91%. 

Bruno Fernandes staat bekend om zijn geweldige techniek. Met zijn uitstekende passing en visie kan hij moeiteloos iemand voor doel zetten. Dit, samen met zijn scorend vermogen, zorgt ervoor dat hij onmisbaar is voor Manchester United. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties