Dit weekend wel voetbal in 1B: Seraing mist international, Club Nxt met Badji in de selectie, van Eenoo: "Met onze inzet zijn we moeilijk te kloppen"

Seppe Frans
| 3 reacties
Dit weekend wel voetbal in 1B: Seraing mist international, Club Nxt met Badji in de selectie, van Eenoo: "Met onze inzet zijn we moeilijk te kloppen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ondanks de komende interlands wordt er in 1b dit weekend gewoon gevoetbald.

Club Nxt beleeft een moeilijke start tussen de grote jongens. Toch verliest het niet de hoop en zal het ook zaterdag weer alles geven tegen Westerlo. In de selectie van de beloften één opvallende naam, Youssouph Badji. Begin deze maand was daar nog heel wat commotie rond. Toen zat de aanvaller negentig minuten op de bank tegen KV Mechelen, maar speelde het de dag daarna wel bij de beloften van Club. De club ontving geen sanctie omdat het de regels correct heeft gevolgd. 

Westerlo pakte dit weekend 6 op 6 en genoot van twee prachtdoelpunten van Lukas Van Eenoo. In een vooruitblik vertelt hij tegen de camera's van zijn club dat trainer Bob Peeters tevreden is met de inzet van zijn ploeg: "Peeters vertelde ons na de wedstrijd dat we moeilijk te kloppen zijn met deze inzet van de ploeg."

International bij Seraing 

Seraing maakt dit seizoen indruk in 1b, maar ging verrassend met 1-3 onderuit tegen Lierse Kempenzonen. Zondag nemen zij het op tegen Deinze, maar moeten ze het zonder Ablie Jallow doen. De speler speelt nog een interland tegen het Gabon van Pierre-Emerick Aubameyang.

Verder neemt RWDM het zaterdag op tegen Lierse Kempenzonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties