Voormalige aanvaller van Anderlecht, Gent en Club Brugge snoeihard: "Verschaeren verdient selecties bij Rode Duivels niet"
Redactie
| 77 reacties

Nordin Jbari vindt dat Yari Verschaeren van RSC Anderlecht dringend volwassen moet worden

Voormalige aanvaller van Anderlecht, Gent en Club Brugge snoeihard: "Verschaeren verdient selecties bij Rode Duivels niet"

Yari Verschaeren beleeft momenteel niet de leukste periode uit zijn carrière. Ook afgelopen zondag lag de Rode Duivel mee aan de basis van de 1-0 van Beerschot. Nordin Jbari is alvast keihard voor het jeugdproduct van RSC Anderlecht.

We willen Yari Verschaeren eerst en vooral verdedigen: hij moet dezer dagen vanop de rechterflank voetballen, terwijl het jeugdproduct van RSC Anderlecht in de eerste plaats als dé nummer tien moet voetballen. 

“Yari moet dringend een volwassen voetballer worden”, geeft Nordin Jbari hem een bolwassing in Het Laatste Nieuws. “Hij is een vaste international, draait al meer dan twee jaar mee en heeft een bepaalde status bij Anderlecht.”

Verschaeren is een vaste international, draait al meer dan twee jaar mee en heeft een bepaalde status bij Anderlecht 

Nordin Jbari

De voormalige aanvaller van RSC Anderlecht, Club Brugge en KAA Gent heeft dan ook geen al te grote pet op van Verschaeren. “Hij is niét de toekomst van het Belgische voetbal. Roberto Martinez is een fan, maar wat mij betreft verdient Verschaeren de selecties voor de Rode Duivels niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties