Heeft nu ook AC Milan een Noors fenomeen beet? "Doelpunt zoals Eden Hazard"

Seppe Frans
| 5 reacties
Heeft nu ook AC Milan een Noors fenomeen beet? "Doelpunt zoals Eden Hazard"

In de Europa League pakte AC Milan uit met een straffe comeback. Het boog een 0-2 achterstand tegen Celtic Glasgow om. Het mocht daarvoor ook zijn Noors toptalent, Jens Petter Hauge, bedanken. De flankaanvaller speelde een goede partij en bracht zijn ploeg op voorsprong.

Jens Petter Hauge liet zich al met een fantastisch doelpunt opmerken in de gewonnen topper tegen Napoli. Donderdagavond deed hij dat opnieuw. In het Europa League- duel scoorde de Noor zijn tweede Europese treffer op Eden Hazardiaanse wijze. Het 21-jarige toptalent bracht met zijn doelpunt AC Milan op voorsprong. Het won, ondanks een 0-2 achterstand, met 4-2 tegen Celtic Glasgow.

AC Milan tekende Hauge na zijn indrukwekkende wedstrijd in San Siero. In de voorrondes van de Europa Lague wist hij met zijn Noorse ploeg Bodo Glimt te scoren tegen de Rossoneri. AC Milaan betaalde na afloop van de wedstrijd vijf miljoen euro voor de 21-jarige flankaanvaller. 

Vooral het nationale elftal van Noorwegen zal in de handen wrijven. Het bezit met Erling Haaland,  Martin Odegaard en Sander Berge al enkele toptalenten. Ondertussen ziet het ook zijn jonge flankaanvaller uitstekend presteren op de Europese velden. Hauge maakte zijn debuut voor Noorwegen op 11 oktober in de Nations League tegen Roemenië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties