Rode Duivel maakt een einde aan langdurige droogte in de Premier League: twee treffers op bezoek bij West Bromich Albion

Seppe Frans
| 0 reacties
Rode Duivel maakt een einde aan langdurige droogte in de Premier League: twee treffers op bezoek bij West Bromich Albion
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het verloopt de laatste jaren een stuk minder vlot bij Christian Benteke. De aanvaller startte zondag in de basis op bezoek bij promovendus West Bromich Albion. Hij bedankte zijn coach meteen voor het vertrouwen.

Christian Benteke staat al een lange tijd droog, maar op bezoek bij promovendus West Brom stond de Rode Duivel tweemaal aan het kanon. Eerst scoorde hij de 1-3, daarna legde Benteke de 1-5 eindstand vast. Het zijn nog maar zijn eerste twee doelpunten van het seizoen in de Premier League. Christian Benteke heeft nu in één wedstrijd evenveel raak getroffen als vorig seizoen. 

De thuisploeg bracht zich na een rode kaart van Matheus Pereira in de problemen. Uiteindelijk boog Crystal Palace de achterstand om na twee treffers van ondermeer Christian Benteke en Wilfried Zaha. Die andere Rode Duivel bij de bezoekers, Michy Batshuayi, viel tien minuten voor tijd in. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties