Real Madrid springt mee naar de leidersplaats en ziet Eden Hazard weer terugkeren op training

Seppe Frans
| 0 reacties
Real Madrid springt mee naar de leidersplaats en ziet Eden Hazard weer terugkeren op training

Eden Hazard lijkt het verschrikkelijke jaar 2020 nog geen vaarwel te zeggen. De aanvoerder van de Rode Duivels trainde woensdagmiddag weer mee met de groep. Hij lijkt de wedstrijdselectie voor zondag tegen Eibar zelfs te gaan halen.

Eind november sloeg het noodlot opnieuw toe bij Eden Hazard. De Rode Duivel moest in het competitieduel tegen Alavés al na 28 minuten vervangen worden met een blessure, deze keer was het bovenbeen slachtoffer van dienst. Er werd meteen gevreesd voor het einde van het jaar. Vorige week donderdag verscheen hij weer op het trainingsveld. De stadsderby tegen Atlético Madrid kwam te vroeg. Het competitieduel van zondag tegen Eibar lijkt Hazard wel te gaan halen. 

Woensdag trainde Eden Hazard voor het eerst mee met groep. Een eventuele selectie kan hem deugd doen. Hij kwam dit seizoen nog maar tot zes optredens voor Real Madrid

De Madrilenen deden na hun 3-1 overwinning tegen Atletic Bilbao een gouden zaak in de rangschikking. Het komt door deze nieuwe driepunter mee aan kop, samen met Atlético Madrid en Real Sociedad dat woensdagvanavond nog in actie komt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties