Wanneer het aanbod niet kan voldoen aan de verwachtingen: Donnarumma beschikt nog steeds over een aflopend contract bij AC Milan
Bart Vrancken
| 7 reacties

AC Milan kan niet voldoen aan de vraagprijs van Gianluigi Donnarumma en ziet speler mogelijks transfervrij vertrekken

Wanneer het aanbod niet kan voldoen aan de verwachtingen: Donnarumma beschikt nog steeds over een aflopend contract bij AC Milan

Gianluigi Donnarumma beschikt over een aflopend contract bij AC Milan. De keeper die uit de jeugd van AC Milan wist door te stromen naar het A-team kan geweldige cijfers voorleggen, maar zit toch met een aflopend contract.

Momenteel heeft de 21-jarige Donnarumma een jaarloon van zo'n 6 miljoen euro. Doelman en manager zouden een nieuw contract willen ondertekenen bij AC Milan maar verwachten een loosverhoging. Een verhoging waar de Italiaanse club niet aan wilt voldoen.

7.5 miljoen euro per jaar

Gianluigi Donnarumma en zijn makelaar eisen een contract van minstens 7.5 miljoen euro op jaarbasis. Bij Milan willen ze niet hoger gaan dan 6.5 miljoen euro. De onderhandelingen liepen dus vast en zo wordt het uitkijken naar een nieuwe club voor de jonge doelman.

Geweldige cijfers

Dit seizoen hield Donnaruma al zeven keer zijn nette schoon. Mede dankzij deze prestaties staat AC Milan knap bovenaan in de Serie A. Ondanks dat Donnarumma al sinds 2013 bij Milan zit, en hij het gewoon heel goed doet, lijkt een vrije transfer zich toch te gaan aankondigen. Inter Milaan en Juventus zouden de doelman graag in Italië willen houden.

Volgens Transfermarkt zou Donnarumma een transferwaarde hebben van zo'n 60 miljoen euro. AC Milan laat zo een mooi transferbedrag liggen.

Om in extremis toch nog een akkoord te vinden, zal er ongetwijfeld water bij de wijn moeten gedaan worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties