De miserie blijft maar duren voor Dortmund-Belgen: Ook Thomas Meunier out met een blessure

De miserie blijft maar duren voor Dortmund-Belgen: Ook Thomas Meunier out met een blessure
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Dortmund-Belgen sukkelen met blessures. Axel Witsel is (hoogstwaarschijnlijk) out tot het einde van het seizoen met een scheur in de achillespees, Thorgan Hazard had een spierblessure opgelopen. Nu ligt ook Thomas Meunier in de lappenmand.

Na Axel Witsel en Thorgan Hazard staat nu ook de derde Rode Duivel van Dortmund aan de kant met een blessure. Thomas Meunier zal niet spelen tegen Augsburg nadat hij een knieblessure heeft opgelopen. 

Ook Thorgan Hazard zal tegen Augsburg nog niet in actie komen voor die Borussen. Hij sukkelt sinds december met allerlei blessure. Eerst was hij out met een dijbeenverrekking. De Rode Duivel maakte zijn rentree in de bekerwedstrijd tegen Braunschweig, maar viel meteen terug uit met een spierblessure. Sindsdien speelde hij geen enkele wedstrijd meer voor Borussia Dortmund, maar volgens trainer Terzic zal Hazard volgende week de groepstraining hervatten. 

Borussia Dortmund zit in een moeilijke periode en behaalde de afgelopen weken een teleurstellende 1 op 9. Ook de Dortmund-Belgen kennen de nodige pech. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties