🎥 Atlético Madrid weet weer wat winnen is na heerlijk doelpunt van João Félix
Seppe Frans
| 0 reacties

Atlético Madrid weet weer wat winnen is en tankt nodige vertrouwen voor de clash tegen Real Madrid

🎥 Atlético Madrid weet weer wat winnen is na heerlijk doelpunt van João Félix
Foto: © photonews

Atlético Madrid heeft na vier duels zonder overwinning weer eens de drie punten beet. Diego Simeone moest nochtans enkele belangrijke pionnen missen op het veld van Villarreal, maar kon de leidersplaats alsnog verstevigen. Yannick Carrasco moest geblesseerd toekijken.

In hun laatste vijf officiële duels werd er enkel van Granada gewonnen. Ook op het veld van Villarreal kenden ze de nodige moeite met hun tegenstander. Op het halfuur kopte Stefan Savic de bal tegen de touwen, maar de treffer werd in eerste instantie nog afgekeurd wegens buitenspel. Na lang overleg met de VAR werd het doelpunt dan toch nog goedgekeurd. 

De bezoekers zaten dus in een perfecte uitgangspositie en probeerde enkele keren via de counter tegen te prikken. Luis Suárez en Ángel Correia lieten de grootste kansen onbenut, maar uiteindelijk knalde invaller João Félix een afvallende bal heerlijk in het doel. Daarmee besliste de Portugees ook het duel, vooral omdat El Submarino een resem aan kansen onbenut liet. 

Atlético Madrid heeft in de stand dus nog steeds een bonus van vijf punten beet op eerste achtervolger FC Barcelona, maar het tankt vooral het nodige vertrouwen. Volgende week staat er de belangrijke topper tegen stadsrivaal Real Madrid op het programma. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties