Enorme teleurstelling bij Waasland-Beveren: "Hier zijn bijna geen woorden voor"
Nils Wens
| 60 reacties

Waasland-Beveren blijft, ondanks een goede wedstrijd tegen Beerschot, met lege handen achter

Enorme teleurstelling bij Waasland-Beveren: "Hier zijn bijna geen woorden voor"
Foto: © photonews

Het heeft opnieuw niet mogen zijn voor Waasland-Beveren. De Waaslanders speelden een uitstekende wedstrijd tegen Beerschot, maar ondanks heel wat kansen werd er wel met 1-2 verloren. Daardoor blijft de club op de laatste plaats staan met twee punten achterstand op Moeskroen.

Er komen nog enkele spannende weken aan voor Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League. Met nog vier wedstrijden te gaan is het verschil met de voorlaatste in de stand, Moeskroen, twee punten. Vandaag hadden ze een uitstekende zaak kunnen doen, maar ondanks een goede wedstrijd blijven ze met lege handen achter. Waasland-Beveren verloor namelijk met 1-2. 

Uiteraard een serieuze domper voor de Waaslanders en ook Daan Heymans was na de wedstrijd uiteraard teleurgesteld. "Hier zijn bijna geen woorden voor. We hebben voldoende kansen gecreëerd om deze match misschien wel twee of drie keer te winnen. Het blijft voetbal en je kan het niet voorspellen. Het is vandaag nog maar eens duidelijk geworden", aldus de middenvelder van Waasland-Beveren

Uiteraard zullen ze nu bij Waasland-Beveren aandachtig naar de wedstrijd van Moeskroen kijken dit weekend. "Normaal moet je niet naar andere ploegen kijken, maar nu is het wel het geval. Moeskroen heeft een moeilijk schema en we moeten hopen dat Standard dit weekend de drie punten pakt. Het eerste objectief is de zeventiende plaats en we zien wel waar we eindigen", legde Heymans uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties