Liverpool heeft geen kind aan Burnley en behoudt perfect rapport na twee speeldagen

Liverpool heeft geen kind aan Burnley en behoudt perfect rapport na twee speeldagen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool is perfect aan het nieuwe seizoen begonnen in de Premier League. Na een 0-3 overwinning op het veld van Norwicht, ging Burnley ditmaal met 2-0 voor de bijl op het eigen Anfield Road.

Voor de eerste keer in anderhalf jaar was Anfield opnieuw volledig gevuld met meer dan 50.000 supporters, wat ervoor zorgde dat You'll Never Walk Alone weer luidkeels werd meegezongen en ons een eerste kippenvelmoment bezorgde:

Nog geen Robertson bij Liverpool maar diens vervanger Tsimikas toonde dat hij ook een loepzuivere voorzet kon trappen. Jota, die de voorkeur kreeg op Firmino, kopte tussen de twee centrale verdedigers van Burnley het openingsdoelpunt in doel.

Salah wist even later de score te verdubbelen maar de Egyptenaar stond buitenspel op de pass van Harvey Elliott die voor de eerste keer mocht starten in de Premier League.

In de tweede helft kwam Burnley buiten een afgekeurd doelpunt niet meer in het stuk voor, Liverpool ging duidelijk op zoek naar een verdubbeling van de score. In de 70e minuut was het ook zo ver. Na een heerlijke combinatie bereikte Trent Alexander-Arnold Sadio Mané ddie de 2-0 eindstand vastlegde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties