Jorn Vancamp na gedwongen vertrek bij Beerschot: "Niveau halen waar ik voor gemaakt ben"

Seppe Frans
| 8 reacties
Jorn Vancamp na gedwongen vertrek bij Beerschot: "Niveau halen waar ik voor gemaakt ben"
Foto: © photonews

Beerschot kondigde op de officiële kanalen het afscheid van een drietal spelers aan. Onder meer het contract van Jorn Vancamp werd in onderling overleg verbroken. Mede door blessureleed kon hij zich nooit volledig doorzetten op het Kiel.

De 22-jarige spits beleeft een moeilijk parcours in het profvoetbal. Hij kende inmiddels heel wat blessureleed en ook zijn uitleenbeurt aan FC Eindhoven was geen groot succes. Daarom heeft Beerschot besloten om na 38 wedstrijden zijn contract te beëindigen.

Jorn Vancamp geeft via zijn sociale media aan zowel teleurgesteld als opgelucht te zijn: “Een raar gevoel om deze prachtige club zo te verlaten. Bedankt voor de mooie, maar ook voor de minder mooie momenten, waar ik veel van geleerd heb.”

De jonge aanvaller spendeerde de voorbije seizoenen heel wat tijd in de lappenmand. Zo scheurde hij in het verleden zijn kruis- en enkelband: “Ik wil de mensen bedanken die mij door deze moeilijke periode hebben gesleurd. Vooral de dokters en kinesisten.”

Jorn Vancamp doorliep de jeugdreeksen bij KV Mechelen en Anderlecht. Daarna verzamelde hij ook bij Roda JC en FC Eindhoven speelminuten in het profvoetbal. Ondanks alle pech kan hij nu met opgeheven hoofd zoeken naar een nieuwe werkgever: “Ik ga er alles aan doen om binnenkort terug het niveau te halen waar ik voor gemaakt ben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties