Trekt Noa Lang volgend seizoen toch nog naar de Premier League? "Club Brugge had toen geen centen nodig"

Seppe Frans
| 5 reacties
Trekt Noa Lang volgend seizoen toch nog naar de Premier League? "Club Brugge had toen geen centen nodig"
Foto: © photonews

Deze zomer was er heel wat belangstelling voor Noa Lang. Vooral Leeds United en Sevilla trokken serieus aan de mouw van de flankspeler. Uiteindelijk bleef hij Club Brugge trouw, maar de Engelse club lijkt zich niet zomaar gewonnen te geven en zou volgende zomer een nieuwe poging wagen.

Vorig seizoen maakte de 22-jarige Nederlander heel wat indruk in het Jan Breydelstadion. Na 17 doelpunten en 11 assists in 38 wedstrijden kwamen allerlei Europese topploegen informeren. Vooral Leeds United en Sevilla leken het onder elkaar uit te vechten.

Uiteindelijk liepen beide ploegen het jeugdproduct van Ajax mis. Alhoewel de club van trainer Marcelo Bielsa zich binnenkort opnieuw wil melden. Bij GiveMeSport zijn ze er van overtuigd dat de Belgische landskampioen hun flankspeler dan wel wil laten vertrekken richting de Premier League.

"Club Brugge had Emmanuel Dennis al verkocht aan Watford en Odilon Kossounou voor veel geld aan Bayer Leverkusen, dus ze hadden allesbehalve centen nodig. Als je kijkt naar wat Noa Lang in België voor hen doet, dan konden ze het zich misschien veroorloven om hem een jaar langer te houden”, vertelt voormalig clubwatcher Joe Wainman.

De sportief directeur van de Engelse club, Victor Orta, zou zijn interesse in Lang nog niet opgeborgen hebben: “Misschien moeten we volgende zomer nog eens aankloppen”, klinkt het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties