🎥 Cyriel Dessers scoort tegen PSV en wordt 'gedoopt': "Ik denk dat hij me wilde feliciteren, hoor"

Feyenoord bezorgde PSV in eigen huis het eerste puntenverlies van het seizoen. De Rotterdammers haalde zwaar uit in Eindhoven: 0-4 werd het, met dank aan een assist en doelpunt van invaller Cyriel Dessers.

De Genk-huurling van Racing Genk viel zeven minuten voor affluiten in, bij een stand van 0-2. Nauwelijks een minuut later schotelde Dessers Toornstra de 0-3 voor, in blessuretijd zorgde Dessers zelf voor het orgelpunt.

Dessers ging zijn eerste doelpunt in het Feyenoord-shirt uitgebreid vieren aan de hoekschopvlag. Dit tot ongenoegen van een deel van de PSV-aanhang, die de spits op een bierdouche trakteerde en weinig fraaie woorden toeriep.

Dessers kon er smakelijk om lachen, zo bewijzen onderstaande tweets.