🎥 Duel tussen Groningen en Vitesse na ongeregeldheden voor een half uur stopgezet

Het duel in de Eredivisie tussen Groningen en Vitesse is een half uur stilgelegd. Dat gebeurde na ongeregeldheden met het thuispubliek.

Groningen was net voor de rust herleid tot negen spelers na rode kaarten voor Mike te Wierik en Daniël van Kaam. In de blessuretijd voor de rust maakte Vitesse 0-1.

Net na de rust werd de wedstrijd stilgelegd nadat de doelman van Vitesse geraakt werd door een beker met drank. De scheidsrechter van dienst legde de wedstrijd voorlopig stil.

Ondertussen liepen ook twee streakers het veld op. Een half uur na de stopzetting werd de partij hervat. De wedstrijd eindigde op 0-1.