Vanderhaeghe over ontslag van vriend en assistent Buffel: "Ik blijf het betreuren"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Yves Vanderhaeghe reageerde op het ontslag van Thomas Buffel

Vanderhaeghe over ontslag van vriend en assistent Buffel: "Ik blijf het betreuren"
Foto: © photonews

Yves Vanderhaeghe kreeg met beloftentrainer Jimmy De Wulf en de Oostenrijker Miron Muslic twee nieuwe assistenten, maar moest afscheid nemen van vriend en ex-ploegmaat Thomas Buffel. Die werd vreemd genoeg ontslagen omwille van de tegenvallende resultaten.

Vanderhaeghe reageerde eerlijk op het ontslag. “Het is en blijft raar voor mij, maar ik moet het er mee doen. Vorig seizoen hebben wij samen Cercle gered en we zijn nog altijd dezelfde trainers. We hebben nooit geklaagd over het vertrek van Radhi Jaïdi (ex-Tunesische T3, red), maar zonder morren het werk met zijn tweetjes gedaan en onze verantwoordelijkheid genomen. Dat Thomas nu weg is, blijf ik betreuren, maar ik moet de beslissing tegelijk aanvaarden", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Ik heb nog werk en blijf mij gesteund voelen, ze willen mij op mijn post houden. Ik moet dus proberen de situatie om te draaien en tonen dat ik al onze kwaliteit kan samenbundelen tot een ploeg die meer punten pakt. We verdienden al meer punten, maar helaas hebben we ze niet en dan wordt in het voetbal al snel gekeken naar de trainer. In dit geval de hulptrainer. Ik moet dit aanvaarden, hoe moeilijk het ook is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties