Manchester City steviger aan de leiding in de Premier League na onder meer hattrick van Raheem Sterling

Nils Wens

Manchester City heeft zaterdagavond een vlotte overwinning geboekt in de Premier League. De Engelse topclub was duidelijk te sterk voor Norwich City. Het werd 0-4 na onder meer een hattrick van Raheem Sterling.

Kevin De Bruyne begon op de bank bij Manchester City, maar de Engelse topclub had hem duidelijk niet nodig tegen Norwich City. Zo konden de Citizens met 0-1 gaan rusten na een doelpunt van Raheem Sterling.

In de tweede helft vond Manchester City vlotter de weg naar het doel. Zo scoorde Foden al snel na rust de 0-2 en in het slot werd de score nog verder aangedikt tot 0-4 na nog twee extra doelpunten van Sterling. Door deze overwinning loopt Manchester City al 12 punten uit op eerste achtervolger Liverpool, maar de ploeg van Jürgen Klopp heeft twee wedstrijden minder gespeeld.