Reactie Adem Zorgane mag zich tot man van de match kronen na de winst van Sporting Charleroi op Beerschot

Adem Zorgane mag zich tot man van de match kronen na de winst van Sporting Charleroi op Beerschot
Foto: © photonews

De centrale middenvelder van Sporting Charleroi werd gevierd door de meegereisde supporters en tegelijkertijd vervloekt door het thuispubliek. Zijn laat doelpunt zorgde er immers voor dat de drie punten naar Charleroi reizen.

Door de afwezigheid van Morioka mocht Adem Zorgane zich uitleven op het middenveld. Hij stond steeds klaar om het spel te verdelen, maar schuwde tegelijkertijd niet het harde werk om gaten dicht te lopen op datzelfde middenveld. 

De Algerijn liet vandaag zien waarom dat Sporting Charleroi in de zomer van 2021 2 miljoen euro voor hem neertelde. Als defensieve middenvelder verdeelde hij het spel al had hij het niet altijd onder de markt met Sanusi en Pietermaat die hij dikwijls op zijn weg tegenkwam. 

Toch stond hij er wanneer het om de knikkers ging. Staalhard schoot hij namelijk het winnende doelpunt tegen de netten. Het uitvak onplofte, de spelers van Sporting Charleroi vlogen rond zijn nek, maar het belangrijkste was nog dat dankzij deze driepunter Charleroi weer wat steviger in die zo belangrijke top 8 staat. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties