De Ketelaere wordt bejubeld door Italiaanse pers na eerste basisplaats: "De prins, een tovenaar"

De Ketelaere wordt bejubeld door Italiaanse pers na eerste basisplaats: "De prins, een tovenaar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Charles De Ketelaere heeft indruk gemaakt bij zijn eerste basisplaats voor AC Milan. De recordaankoop van de zomer gaf een assist en was betrokken bij quasi alle aanvallende acties van de Rossoneri.

"Een tovenaar in San Siro", kopt de toonaangevende Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. Hij krijgt er ook een 7,5 als quotering, het beste van alle spelers. 

“De Ketelaere hield een verkiezingscampagne van een uur: hij bespeelde San Siro en kreeg er applaus voor. PS: Prinselijke vista en balbehandeling. Die van een topspeler. Hij bedenkt zaken die andere mensen niet kunnen. Klasse en spieren", klonk het verderop. "De Ketelaere betovert al. Hij is de prins van San Siro. De druk van het stadion verpletterde hem niet, die maakte hem juist beter."

Ook in de Corriere dello Sport was het een opsomming van superlatieven. “De flitsen van De Ketelaere hebben Bologna verbrand. Bij elke baltoets kreeg hij applaus. Zijn intuïtief anticiperend vermogen, de koppige loopacties, zijn zachte balbehandeling ondersteund door een spelvisie van de grote regisseurs. De Ketelaere lijkt zijn bestemming nu al te hebben geschreven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties