Gefrustreerde Thoelen bij KV Mechelen: "We moeten er elke week drie of vier maken om te winnen"

Gefrustreerde Thoelen bij KV Mechelen: "We moeten er elke week drie of vier maken om te winnen"
Foto: © photonews

Gaëtan Coucke was geblesseerd en dus mocht Yannick Thoelen nog eens opdraven in het doel van KV Mechelen. Maar een leuke avond beleefde hij niet in Stayen, want hij moest zich drie keer omdraaien.

KV Mechelen was aanvallend niet aanwezig, maar Hairemans kon de boel toch opengooien. Wat volgde was echter veel minder. "We hebben het volledig weggegeven", zei Thoelen bij HLN. "'We moeten elke week drie, vier of zelfs vijf doelpunten maken om te winnen’, vertelde de trainer in de kleedkamer. Dat lukt niet elke wedstrijd. We moeten beter verdedigen, ook neem mijn verantwoordelijkheid daarin.'

Buitenshuis kan Malinwa weinig klaarspelen. "Het verschil tussen uit en thuis is groot, té groot. Dat moeten we snel omdraaien, want anders ga je elke verplaatsing strijden om achteraf met lege handen terug te keren. Intern moet daar toch eens over gesproken worden. Voor onze supporters tonen we wel drive. De wedstrijd tegen Westerlo illustreerde dat. Of het een mentale kwestie is? Ik heb er momenteel geen verklaring voor. Ook andere ploegen hebben wel eens af te rekenen met een ‘uitcomplex’. Al mogen we dat er nu ook nog niet van maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties