Nog geen Faes bij Leicester: Werkvisum nog niet in orde

Jelle Ruts
| 0 reacties
Nog geen Faes bij Leicester: Werkvisum nog niet in orde
Foto: Photonews

Wout Faes, de enige echte inkomende transfer bij Leicester, zit vandaag nog niet in de selectie. Zijn werkvisum is nog niet in orde.

Leicester neemt het vandaag op tegen Brighton. Leicester staat momenteel met slechts één puntje op de laatste plaats in de Premier League. Brighton staat momenteel op de vierde plaats. Met een wedstrijd minder gespeeld staan ze voor ploegen als Chelsea, Liverpool en Manchester United. Het zal dus een moeilijke opgave worden voor Leicester, dat het nog moet doen zonder hun enige zomertransfer. Onze landgenoot Wout Faes zit niet in de selectie van vandaag omdat zijn werkvisum nog niet in orde is.

Bij Leicester kunnen we Youri Tielemans aan de aftrap verwachten. Dennis Praet & Timothy Castagne zitten dan weer op de bank bij Leicester. Bij de bezoekers uit Brighton staat Leandro Trossard natuurlijk aan de aftrap. Deniz Undav, die vorig seizoen nog het mooie weer maakte bij Union in onze competitie, zit op de bank bij Brighton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties