🎥 Een debuut om snel te vergeten voor Wout Faes: Tottenham geeft Leicester een draai om de oren

Wout Faes heeft niet veel plezier gehad aan zijn debuut bij Leicester City.

Leicester City haalde uit zes wedstrijden nog maar één punt. Tegen Tottenham wou het dan ook punten proberen te pakken. Het draaide anders uit voor Tielemans, Castagne en debutant Faes. De drie Belgen stonden alle drie in de basis bij Leicester.

Leicester begon wel nog goed. Het kreeg na zes minuten een penalty. Tielemans mistte eerst maar mocht nog eens proberen doordat Lloris te snel van zijn lijn was. Twee minuten stond het echter al gelijk na een goal van Harry Kane.

Halverwege de eerste helft kopte Dier een corner voorbij Leicester-doelman Ward. Na een volley van Maddison, op assist van Castagne, stond het bij de rust 2-2. In de tweede helft kreeg Leicester nog vier goals om de oren.

Na twee minuten in de eerste helf leed Ndidi balverlies en kon Bentacaur scoren. In minuut 73 begon invaller Son aan een kwartier om snel te vergeten bij Leicester. De Zuid-Koreaan scoorde nog een hattrick, eindstand 6-2.

Leicester blijft zo achter met 1 op 21 en staat laatste, Tottenham staat voorlopig tweede met even veel punten als Manchester City.