Ronaldo reageert op niet-selectie: "Soms laat je je vangen in de hitte van het moment"

Ronaldo reageert op niet-selectie: "Soms laat je je vangen in de hitte van het moment"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd tegen Tottenham werd gewonnen door Manchester United, maar achteraf ging het over iets helemaal anders. Cristiano Ronaldo was immers nog voor het laatste fluitsignaal naar de kleedkamer gelopen. Erik ten Hag zette hem gisteren uit de wedstrijdselectie voor Chelsea.

Op zijn Instagram reageerde hij intussen op het gebeurde: 

Zoals ik gedurende mijn hele carrière altijd heb gedaan, probeer ik respectvol te zijn tegenover mijn collega's, mijn tegenstanders en mijn coaches. Dat is niet veranderd. Ik ben niet veranderd. Ik ben dezelfde persoon en dezelfde professional die ik de afgelopen 20 jaar ben geweest, en respect heeft altijd een zeer belangrijke rol gespeeld in mijn besluitvorming.

Ik ben heel jong begonnen, de oudere en meer ervaren spelers waren altijd heel belangrijk voor mij. Daarom heb ik later altijd geprobeerd zelf het voorbeeld te geven aan de jongeren die opgroeiden in alle teams die ik heb vertegenwoordigd. Helaas is dat niet altijd mogelijk en soms laat je je vangen in de hitte van het moment.

Op dit moment voel ik dat ik op Carrington hard moet blijven werken, mijn teamgenoten moet steunen en in elke wedstrijd klaar moet zijn voor alles. Toegeven aan de druk is geen optie. Dat is het nooit geweest. Dit is Manchester United, en we moeten verenigd zijn. Binnenkort zijn we weer samen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties