Premier League: Liverpool blijft wisselvallig en verliest nu thuis van Leeds

Na een nederlaag tegen Nottingham Forrest vorige week, heeft Liverpool nu ook verloren van Leeds.

De match begon al slecht voor Liverpool. Joe Gomez wou even de held uithangen met een no-look pass richting Alisson, maar die schatte de pass verkeerd in en Rodrigo kon de bal makkelijk oppikken en de 0-1 maken na vier minuten.

De ploeg van Jurgen Klopp rechtte wel snel de rug, het kon na een kwartier al de gelijkmaker scoren via Mo Salah. Hij scoorde zowaar met het hoofd.

De match leek op een gelijkspel te eindigen maar Liverpool werd nog koud gepakt. Nederlander Crysencio Summerville zette Leeds weer op voorsprong in de 89e minuut en zorgde zo voor een nieuwe nederlaag voor Liverpool.

De ploeg van Jurgen Klopp kijkt nu al tegen een achterstand van 13 punten aan ten opzichte van Manchester City en volgt ook al op 8 punten van de top vier.