OFFICIEEL: Daar is de nieuwe trainer van KV Oostende en zoals aangekondigd is het Dominik Thalhammer: "Keren terug naar stijl die we goed kennen"

OFFICIEEL: Daar is de nieuwe trainer van KV Oostende en zoals aangekondigd is het Dominik Thalhammer: "Keren terug naar stijl die we goed kennen"
Foto: © photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Dominik Thalhammer is de nieuwe coach van KV Oostende. Hij volgt er Yves Vanderhaeghe op, die gisteren de deur werd gewezen. Thalhammer zelf werd op 19 september van dit jaar ontslagen bij Cercle Brugge. Laat de stoelendans beginnen!

De Oostenrijker tekende tot en met 2024 en brengt met Dennis Baraznowski ook een nieuwe assistent met zich mee. De andere stafleden mogen op post blijven. 

“Ik sta voor voetbal met een hoge intensiteit waarbij we druk zetten op de tegenstander en hen in balbezit de nodige stress bezorgen", aldus Thalhammer in een eerste reactie op de site van KVO. "Ik voel dat het potentieel hier aanwezig is om dat voetbal te kunnen brengen maar we zullen hard moeten werken, te beginnen vanaf vandaag. Ik wil zondag al een ploeg zien die met een gezonde dosis lef aan de aftrap komt zodat de fans meteen achter ons zullen staan.”

Gauthier Ganaye legde zijn keuze voor de Oostenrijker uit. "Ik ben blij om Dominik te verwelkomen bij onze club. Met Dominik keren we terug naar een spelstijl die we goed kennen én waarmee we eerder al succes behaalden. We zagen al dat hij hier bij Cercle uitstekende resultaten mee boekte en zijn ervan overtuigd dat hij, óók met zijn manier van coachen, voor een nieuwe, positieve dynamiek zal zorgen. En die positieve dynamiek hebben we nu nodig in alle geledingen van de club want zondag wacht ons een belangrijk duel tegen KV Kortrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties