Kapitein verlengt contract bij Lierse K.: "Bekermatch tegen Anderlecht heeft wat bewezen"

Kapitein verlengt contract bij Lierse K.: "Bekermatch tegen Anderlecht heeft wat bewezen"

Volg Lierse Kempenzonen nu via WhatsApp!

Thibaut Van Acker heeft zijn contract bij Lierse Kempenzonen verlengd tot 2025. Met de nodige ambities om hogerop te trekken.

Van Acker kwam in 2021 aan bij Lierse K. Hij kwam toen transfervrij over van MVV. Hij werkte zich op tot belangrijke pion op het middenveld en scoorde ondertussen al 13 goals voor de club.

Ondertussen werd hij ook aanvoerder. “Onlangs kreeg ik de vraag om rond tafel te zitten”, zegt Van Acker aan Het Nieuwsblad. “Vrij snel zijn we tot een akkoord gekomen. Het wederzijdse respect is hier alleen maar gegroeid. Ik heb een oprechte band gesmeed met Lierse.”

Maar Van Acker zit nog met enorm veel ambities. “Ik heb hier niet bijgetekend om op mijn luie achterste te gaan zitten. Dat de entourage op het Lisp me in de armen sloot, heb ik te danken aan hard werken en een hart te tonen voor de club.”

En dat betekent ook doorstoten naar de Jupiler Pro League. “Lierse heeft de voorbije twee jaar al stapjes gezet. De bekermatch tegen Anderlecht heeft bewezen welke vibes er rond de club hangen en welke groei er mogelijk is. Dan mag je geen drie seizoenen meer in deze reeks vertoeven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties