🎥 Dender-speler haalt de mosterd bij Richarlison en scoort met prachtige omhaal tegen Club NXT

De Dender-speler heeft goed gekeken naar de Braziliaanse spits.

Dender verloor vrijdag met 4-1 van Club NXT. Dender kwam 2-0 achter na goals van Audoor en Vermant, maar kon net voor de rust nog scoren via Kjetil Borry.

Borry had duidelijk gekeken naar de match tussen Brazilië en Servië op het WK. Richarlison scoorde daar de 2-0 met een halve omhaal. Maar Borry deed nog het beter en maakte er een hele omhaal van.

Veel bracht het Dender echter niet op want twee minuten later pakte Lallemand rood. Dender moest zo nog een helft met 10 spelen en Sandra en een owngoal van Gies zorgden voor de 4-1- eindstand.