Analist waarschuwt Martinez en Rode Duivels: "Spelen heel fysiek" en "Het wordt een heksenketel"

Jelle Heyman
| 1 reacties
Analist waarschuwt Martinez en Rode Duivels: "Spelen heel fysiek" en "Het wordt een heksenketel"

Met de hakken over de sloot wonnen de Rode Duivels tegen Canada. Zondag wacht Marokko en dan moet vicewereldkampioen Kroatië nog komen.

Marokko speelde op de eerste speeldag 0-0 gelijk tegen Kroatië in een duel waar de twee ploegen vooral uitblonken op vlak van organisatie. Sporza-analist Eddy Snelders verwacht eenzelfde Marokko tegen de Duivels zondag. "Het is een ander type ploeg dan Canada. Ze spelen zeer compact vanuit de organisatie en fysieker", klinkt het.

Op het veld wordt dus een veldslag verwacht door de analist en dan is het uitkijken naar de keuzes van Roberto Martinez op het middenveld. Blijft hij vasthouden aan Tielemans-Witsel of maakt Onana zijn opwachting?

De Sporza-stem verwacht alleszins nog één belangrijke externe factor. "Er is hier een grote Marokkaanse gemeenschap. De kans is groot dat het zondag een echte heksenketel wordt", aldus Eddy Snelders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21821 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties