Beveren lijdt eerste thuisnederlaag van het seizoen en speelt leidersplaats kwijt

Lommel SK heeft op de vijftiende speeldag van de Challenger Pro League met 2-3 gewonnen op bezoek bij SK Beveren.

Nog voor het half uur stonden de bezoekers 0-2 op voorsprong. Rafik Belghali en Agustin Anello zorgden voor de dubbele voorsprong. Nog voor de rust zorgde Sander Coopman voor de aansluitingstreffer.

Na de rust diepte Alonso Martinez de voorsprong uit naar 1-3. 20 minuten voor tijd kwam Beveren via een strafschop van Lucas Costa op 2-3. Daar bleef het bij.

Beerschot is leider in de Challenger Pro League. SK Beveren staat tweede op een punt. Lommel komt op de zesde plaats, met 21 punten.