Nog geen speelminuten voor El Khannouss: "Trainer zegt me klaar te houden"

Bjorn Vandenabeele
| 1 reacties
Nog geen speelminuten voor El Khannouss: "Trainer zegt me klaar te houden"

Bilal El Khannouss speelde nog niet op het WK, maar daar zit hij na de overwinning tegen de Rode Duivels helemaal niet mee in.

Het werd een stevig feestje, in de kleedkamer van de Marokkaanse nationale ploeg. “Er werd gezongen en gedanst, iedereen deed mee”, klinkt het in Het Belang van Limburg.

“Dit moet ook zowat de grootste overwinning ooit zijn voor Marokko, want België staat tweede op de FIFA-ranking. Een gelijkspel tegen Kroatië en een zege tegen België. Geen slecht rapport.”

De sleutel lag in de tweede helft. “Ik denk vooral dat ze ons een beetje onderschat hebben. Zeker na de eerste helft. Daar hebben wij na rust van geprofiteerd.”

Nog geen speelminuten voor de speler van Genk op dit WK, misschien krijgt hij die wel tegen Canada. “Ik hoop natuurlijk wel aan bod te komen. De trainer zegt ook dat ik me klaar moet houden, maar als het er niet van komt, is dat geen ramp.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties