Thibaut Courtois en Real Madrid lijden nederlaag in La Liga

In de Spaanse competitie ging Real Madrid zaterdagmiddag met 2-1 onderuit bij Villarreal.

Real Madrid stond voor het eerst in de geschiedenis van de club zonder Spanjaard aan de aftrap van een match in de Spaanse competitie.

Pino zette Villarreal net na de rust op voorsprong, maar lang kon de thuisploeg niet genieten van die voorsprong. Voor een heel lichte handsbal kreeg de Koninklijke een strafschop.

Benzema twijfelde niet en nam het geschenkje in dank aan. Nauwelijks drie minuten later kreeg ook Villarreal een strafschop. Courtois moest zich gewonnen geven tegen Moreno.

Door deze nederlaag laat Real Madrid het na om even alleen aan de leiding te komen in de rangschikking van de Primera Division.